Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhled do budoucna

26. 4. 2016

Nejprve bych chtěl poděkovat za Vaše maily. Za ty pochvalné i za ty kritické. Byly pro mě podnětné a nejsem zase takový Egon, abych neunesl smysluplnou poznámku. Pokusím se, aby to v budoucnu bylo ještě lepší.

A tím se dostáváme k otázce událostí budoucích. Web bude pokračovat a s ním i moje pokusy o knížky na pokračování. Rozhodně se ale nepustím do podobně monumentální produkce jako byla Světla v temnotách. Já vím, ono se to lehce řekne, když u mě se knihy vlastně píšou samy a někdy je konečný výsledek pro mě stejně překvapivý jako pro čtenáře. Ale i tak se to pokusím příště zkrátit.

Takže je jasné, že bude nějaké příště. Budu ale ještě konkrétnější. Nyní dokončím úpravy rukopisu Světel do verze 2.0. To je priorita. Taky to bude chtít nějakou povídku  pro Strýčka Příhodu (neplést s Uncle Sam), ale tady nebudu zabíhat do podrobností.

Další román na pokračování začne vycházet nejpozději po prázdninách (pro škarohlídy typu Ing. V.P., Ph.D. tím myslím ty letní). Už nyní Vám mohu prozradit, že půjde  o román ze světa Prolnutí.   Dokonce prozradím, že už jsem ho začal psát, ale chci si nechat trochu náskok. V mém věku je už náskok nutností...

Jeho název zní: Tvůrci světů. Hlavní postava je nová. Nevylučuji známé postavy ve vedlejších rolích.  Ptal jsem se jich a nemají s tím problém...

Jiné navrhované aktivity nebyly přijaty s nadšením a tudíž si přestávám vymýšlet blbosti.

Takže mi prosím zachovejte přízeň a občas se sem na web přijďte podívat.